ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Παίζουμε το β’ ημίχρονο του 4ου ματς»

Τελικό των τελικών χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το πέμπτο παιχνίδι (02/5, στις 21:00) της σειράς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφές, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επισήμανε πως οι Τούρκοι είναι μία ομάδα «που μας ξέρει και την ξέρουμε», εμφανίστηκε ενήμερος για το sold out των εισιτηρίων, τονίζοντας πως «περιμένει τη στήριξη του κόσμου», ενώ τόνισε πως αυτό που θέλει να δει από τους παίκτες του στην αυριανή αναμέτρηση είναι «πάθος, ενέργεια και να παίξουμε με ψυχή». 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Είναι ο τελικός των τελικών. Η Εφές είναι μία ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες και τα θετικά στοιχεία του αντιπάλου μας, και θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε. Περιμένουμε και τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Ήδη, έχουμε ενημερωθεί για το sold out και περιμένουμε τη στήριξή του. 

Το πρώτο που θα ήθελα να δω αύριο είναι πάθος και ενέργεια, αλλά και να παίξουμε με ψυχή. Ξέρουμε την Εφές, και δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Δεν μπορεί κάποιος από τους δύο να κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη στο σημείο που είμαστε. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα βασικά. Η πίεση είναι η ίδια με το 4ο παιχνίδι. Αύριο είναι το δεύτερο ημίχρονο του 4ου παιχνιδιού. Στα play off πρέπει να είσαι σταθερός και να βελτιώνεσαι. Όποια ομάδα είναι πιο σταθερή, θα επικρατήσει στο τέλος
».

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X