ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης!

Στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ ανήκει και τυπικά από σήμερα ο Νίκος Γκάλης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στο Hall of Fame. 

Στις συνειδήσεις όλων άνηκε πάντα εκεί, αλλά πλέον ο Νίκος Γκάλης είναι και τυπικά ένας από τους κορυφαίους που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ. 

Όπως ανακοίνωσε το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, περνά και στα... χαρτιά στην μπασκετική αθανασία, αφού επιλέχθηκε να ενταχθεί στη συγκεκριμένη τιμητική λίστα. 

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Αρη, Νίκο Γκάλη», αναφέρει το σχετικό tweet του Ινστιτούτου, με όνομα του «γκάνγκστερ» να βρίσκεται πλάι σε αυτών των Τρέισι ΜακΓκρέιντι και του πρόσφατα εκλιπόντα, Τζέρι Κράουζε. 

Ο Νίκος Γκάλης επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων το 2013, προτιμήθηκε ο Οσκάρ Σμιντ, το 2014 ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρυσι ο Γιάο Μινγκ. 

Η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. 

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X