ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προς το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!

Η λύση του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ προωθείται από την κυβέρνηση για να «στεγάσει» την μπασκετική ΑΕΚ. Επιθεώρηση του χώρου από Βασιλειάδη, Αγγελόπουλο και Σάκοτα. 

Στο ΟΑΚΑ, αλλά όχι το κλειστό γήπεδο, ούτε στο Ποδηλατοδρόμιο, είναι πολύ πιθανό να βρει το δικό της «σπίτι» η μπασκετική ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με το Goal, η κυβέρνηση προωθεί τη λύση του γηπέδου τένις και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής έγινε επιθεώρηση του χώρου από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μαζί με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Ντράγκαν Σάκοτα και με την παρουσία ενός ακόμη ατόμου που πιθανότατα ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός. 

Οι προδιαγραφές του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ μοιάζουν ιδανικές για ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ που θα είναι πραγματική έδρα. Η χωρητικότητά του είναι 8.600 θεατών και είναι όλο σκεπασμένο, πλην του αγωνιστικού χώρου, που όμως μπορεί να σκεπαστεί με ειδικό θόλο. Κατασκευάστηκε το 1990, αλλά ανακαινίστηκε πλήρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Συνολικά αποτελείται συνολικά από 16 γήπεδα, δύο μικρότερα των 4.300 θεατών και τα υπόλοιπα 13 γήπεδα, 200 θεατών το καθένα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε γίνει κουβέντα για το Ποδηλατοδρόμιο τη λύση του γηπέδου τένις είχε προτείνει η Ελένη Αυλωνίτου. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση