ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mvp ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο σέντερ του Παναθηναικού ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του στην εντός έδρας νίκη επί του Λαυριού με 85-64.Για την ακρίβεια ο 33 χρονος ψηλός τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους,6 ριμπάουντ με 7 στα 8 δίποντα σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής. Ο Μπουρούσης κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο για τέταρτη φορά και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την 21η νίκη για φέτος.

-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε Stoiximan.gr mvp της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την νίκη της ομάδας σου απέναντι στο Λάυριο?

''Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας,όπως έχω αναλύσει και στις προηγούμενες φορές όπου έλαβα το σχετικό βραβείο''.

-θεωρείς ότι η πολύ καλή σου εμφάνιση απέναντι στο Λάυριο θα σε βοηθήσει να βρείς ρυθμός ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν?

''Δεν νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για την συνέχεια.Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό σκοπέυω να συνεχίσω να κάνω για να βοηθάω την ομάδα μου.

-Η επιστροφή του Τζέιμς Γκίστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναικού ενόψει της περιόδου όπου θα κριθούν οι τίτλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη?

''Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της ....μηχανής μας σε άμυνα και επίθεση και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας''.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση