ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέρμπι που κρίνει πολλά

24sports team

info@24sports.com.cy

Με μια ματσάρα πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Α1. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00, COSMOTE Sport 4,) σε ένα ματς που ίσως κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. 

Βαθμολογικά το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Οι πρωταθλητές, εφόσον νικήσουν, θα παραμείνουν μπροστά από τον Παναθηναϊκό στην ισοβαθμία και θα είναι πρακτικά δύσκολο να χάσουν σε ένα από τα ματς με Τρίκαλα (εντός), Ρέθυμνο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Προμηθέας (εκτός) και Κύμη (εντός) στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές. Η ΑΕΚ όντας σε απόσταση τεσσάρων νικών από τον Άρη είναι μόνο μαθηματικά πιθανό να χάσει την τρίτη θέση, αλλά θέλει το ματς για να μπει ιδανικά στη μετα-Ζντοβτς εποχή.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν πλήρεις και δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τον αγώνα είναι πως αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στην παράδοση μετρώντας 25 νίκες σε 37 αγώνες και 16 σε 21 αγώνες εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ ήταν με 85-76 στις 19 Δεκεμβρίου του 2004.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

Α1: Τελευταία Ενημέρωση