ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γίνεται κάτι καλό»

Τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην ΑΕΚ έκανε γνωστό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» στο ΣΚΑΪ. 

Η προσπάθεια που καταβάλει η ΑΕΚ να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο ήταν ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτή ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όπως τόνισε αποκλειστικά στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» στον ΣΚΑΪ. 

«Επέστρεψα γιατί ήξερα την ομάδα. Βλέπω ότι γίνεται κάτι πολύ καλό», ήταν τα λόγια του διεθνούς σέντερ ο οποίος σχολίασε για την εφετινή Ευρωλίγκα και τον νέο τρόπο διεξαγωγής της... 

«Φαίνεται εξαντλητική και είναι και οι τραυματισμοί που το αποδεικνύουν αυτό μέχρι τώρα. Πάντως φαίνεται ωραίο για τους θεατές αλλά για τους παίκτες δεν ξέρω πόσο ωραίο είναι», ανέφερε και συνέχισε «Ο Παναθηναϊκός έχει όλο το υλικό και παίκτες και σταφ για να φτάσει ένα βήμα παραπάνω, ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός λόγω ομοιογένειες έχει περισσότερες πιθανότητες». 

Τέλος μίλησε για τον Τσάβι Πασκουάλ με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν... 

«Είναι ένας πολύ καλό προπονητής. Έχει δείξει το έργο του σε μια μεγάλη ομάδα. Προσπαθεί να προσπαθεί να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό. Με 1-2 προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει πάει καλά», κατέληξε.

 

Πηγή:sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X