ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάνει Γκιστ ο Παναθηναϊκός!

24sports team

info@24sports.com.cy

Όπως όλα δείχνουν, οι φόβοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την κατάσταση του Τζέιμς Γκιστ επιβεβαιώνονται, μετά και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός πάουερ φόργουρντ.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γκιστ το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) έδειξαν ότι πρόκειται για μεγάλη ζημιά στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του Αμερικανού άσου δεν είναι γνωστό ακόμη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Τσάβι Πασκουάλ θα χάσει για πολύ καιρό ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του ρόστερ του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ.

 

 

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X