ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιάνει δουλειά ο Πασκουάλ

Ήρθε, υπέγραψε, είδε (την ομάδα) και τώρα ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά… Ο Τσάβι Πασκουάλ σηκώνει μανίκια και με τη φήμη του λάτρη της σκληρής δουλειάς να τον συνοδεύει ετοιμάζεται για όλα όσα χρειάζονται για να κάνει τον Παναθηναϊκό Superfoods ομάδα με κεφαλαία γράμματα.

Ο Καταλανός τεχνικός παρακολούθησε χθες τον αγώνα με τον Κόροιβο (έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του επί σειρά ετών, Ινίγο Θορθάνο) και παρέμεινε στο ΟΑΚΑ για περισσότερο από μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης έχοντας συζητήσεις με τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και συναντώντας κάποιους παίκτες. Η επίσημη γνωριμία με τους παίκτες του θα γίνει ουσιαστικά σήμερα, ενώ το βράδυ (20:30) θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Πασκουάλ θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το δύσκολο ματς με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία και δυο μέρες μετά η συνάντηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Οι δυνατότητες παρεμβάσεων και ουσιαστικών αλλαγών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι λιγοστές, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το νέο προπονητή εκτιμούν πως η αύρα του αρκεί για να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» ένα καλό πρόσωπο και να πάρουν δύο νίκες που θα είναι «χρυσάφι».

Όσον αφορά στις μεταγραφές, είναι πολύ νωρίς για σενάρια. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν πρόκειται να πάρει βιαστικές αποφάσεις και θα τσεκάρει πρώτα ιδίοις όμμασι το ρόστερ προτού ζητήσει πιθανές προσθαφαιρέσεις.

sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X