ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ελπίζει ακόμα για... Τουρκία ο Φώτσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί το τουρκικό διαβατήριο που απέκτησε ο Αντώνης Φώτσης να απορρίφθηκε από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανοικτή για τον φόργουρντ του Παναθηναϊκού.

Συγκρεκριμένα, στις αρχές του περασμένου Απριλίου, ο 35χρονος άσος του τριφυλλιού έγινε κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου, καθώς η μητέρα του που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, είχε καταγωγή από την Τουρκία. Λίγο αργότερα, όμως, η τουρκική ομοσπονδία απέρριψε τις ενέργειες στις οποίες είχε προβεί ο Batman, με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμένει στον αέρα.

Έτσι, ο Φώτσης άσκησε έφεση κατά της απόφασης της ομοσπονδίας της γείτωνος χώρας και πλέον η υπόθεση εξετάζεται από τη Διαιτητική Επιτροπή. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο Έλληνας διεθνής έχει μεγάλες πιθανότητες να δικαιωθεί, κάτι που σημαίνει πως, από τη σεζόν 2017-2018 κι ύστερα, θα μπορεί να αγωνιστεί ως γηγενής στο τουρκικό πρωτάθλημα, χωρίς, δηλαδή, να πιάνει θέση ξένου.

Όπως και να 'χει, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη. Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται πλέον στο Συμβούλιο Διαιτησίας, το οποίο αναμένεται να δώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οριστικά τέλος στην υπόθεση.


Πηγή:www.basketblog.gr 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α1: Τελευταία Ενημέρωση