ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχεται ως πρωταθλητής και MVP ο Σίνγκλεντον

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Κρις Σίνγκλεντον στην Ελλάδα και την ενσωμάτωσή του στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ οδήγησε την Ανχούι σε νέα νίκη επί της Γκουιζού (114-107) και με 4-1 κατέκτησε τον τίτλο στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας.

Κάπως έτσι μπήκε οριστικά φινάλε στην «περιπέτειά» του στην Ασία, με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP, ως επιβράβευση για τις εμφανίσεις του. Δεν ήταν και λίγες εδώ που τα λέμε… Ο 27χρονος άσος έδωσε μέσα στο καλοκαίρι συνολικά 35 ματς, που μπορεί σε ορισμένους να φαίνονται πολλά, ωστόσο για το επίπεδο εκεί, ήταν ουσιαστικά μια γερή «προπόνηση» για τον ίδιο. Άλλωστε και πέρσι έκανε κάτι αντίστοιχο και μέσα στη σεζόν «οργίασε» με την Λοκομοτίβ Κουμπάν…

Πλέον, ο Σίνγκλεντον θα μαζέψει τα πράγματά του και θα πάρει το… πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη κι ενώ είναι δεδομένο πως το πρώτο διάστημα, το τεχνικό τιμ θα τον πάει… συντηρητικά. Υπενθυμίζεται πως για το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η «προσγείωση» του Ντεμέτρις Νίκολς στην χώρα.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση