ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλαμπόπουλος έως το... 2024!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Να γίνει δηλαδή, ο επόμενος παίκτης σύμβολο της ομάδας όμως θα του δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ εάν το θελήσει ο ίδιος.

Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε λοιπόν, υπάρχει buy-out για το ΝΒΑ αλλά και ένας ειδικός όρος που λέει πως εάν πάει τελικά στο ΝΒΑ και στη συνέχεια αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη δεν θα μπορεί να αγωνιστεί πουθενά αλλού παρά μόνο στους «πράσινους».

«Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της», δήλωσε ο 19χρονος φόργουορντ που θα φοράει τα «πράσινα» μέχρι το 2024.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X