ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήκωσε την κούπα

Απλά, λιτά και… Ολυμπιακά!

Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος κατέκλισε τις κερκίδες του ΣΕΦ (στην πλειοψηφία τους) και αφού δεν σταμάτησε να τραγουδά από την αρχή μέχρι το τέλος, πανηγύρισε με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τους παίκτες του την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και 12ου στην ιστορία των Πειραιωτών.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, με τα παιδιά –διαφόρων ηλικιών- από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ, όπου ένα εξ αυτών έκλεψε την παράσταση, όταν τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας.

Στη συνέχεια, γνώρισαν την… αποθέωση –για τα κάλλη τους- οι τσιρλίντερ, οι οποίοι αλά NBA πετούσαν τα μπλουζάκια των πρωταθλητών στις κερκίδες.

Για να περάσει η γιορτή στο… κυρίως μενού! Πρώτοι, από τα αποδυτήρια, έκαναν την εμφάνισή τους οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στη συνέχεια εν μέσω αποθέωσης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αφού, βγήκαν και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, όπου την αποθέωση γνώρισε και η ζωντανή… ιστορία των «ερυθρόλευκων» Μίλαν Τόμιτς, έβγαιναν ένας ένας οι πρωταθλητές, με βάση τον αριθμό της φανέλας τους.

Φυσικά, όταν οι βγήκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης το ΣΕΦ… κουνήθηκε συθέμελα από την αποθέωση του κόσμου, ενώ την… τιμητική του είχε και ο Δημήτρης Αγραβάνης νωρίτερα.

Και φτάνουμε στην… κορύφωση! Αφότου, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μοίρασε τα μετάλλια του πρωταθλητή, παρέδωσε το τρόπαιο και ο Βασίλης Σπανούλης, παρέα με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, το σήκωσαν στον ουρανό του ΣΕΦ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X