ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλλαγές στο ΝΒΑ προανήγγειλε ο κομισάριος Σίλβερ

Ο κομισάριος του ΝΒΑ συζήτησε με τους ιδιοκτήτες

Ο Άνταμ Σίλβερ συναντήθηκε στο Λας Βέγκας με τους ιδιοκτήτες του ΝΒΑ και όπως είπε, παρότι δεν θεωρεί ο ίδιος πρόβλημα την κυριαρχία των Γουόριορς τα τελευταία χρόνια, αναζητείται μια φόρμουλα για ένα σύστημα που θα βελτιώνει το επίπεδο του ανταγωνισμού.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόβλημα, μου αρέσει το σημείο που βρίσκεται το ΝΒΑ σήμερα και δεν λέω ότι είναι κακό ότι οι Γουόριορς κυριαρχούν, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε ένα καλύτερο σύστημα», τόνισε ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Όσο για το ενδεχόμενο να παίζουν στα playoffs όχι οι 8 πρώτες ομάδες από Ανατολή και Δύση, αλλά οι 16 με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, είπε πως «... το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό είναι οι μετακινήσεις. Δεν λέω πως είναι αδύνατο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη ανάλυση και χρόνος γι' αυτό».

Επίσης, δήλωσε πως το ΝΒΑ είναι έτοιμο να μειώσει το όριο ηλικίας εισόδου στο ΝΒΑ από τα 19 στα 18 χρόνια, επαναφέροντας ουσιαστικά τη δυνατότητα για παίκτες να παίζουν απευθείας στο πρωτάθλημα μετά το λύκειο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε και ΝΒΑ από την BET ON ALFA

Δείτε και ΝΒΑ από την BET ON ALFA

Η BET ON ALFA είναι η μόνη κυπριακή στοιχηματική εταιρεία που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και θα μεταδώσει μέσα από την ...
24sports team
 |  NBA
X