ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αποχωρεί από τους Πέισερς για τους Λέικερς το 2018 ο Τζορτζ»

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Πολ Τζορτζ από τους Πέισερς στο τέλος της επόμενης σεζόν! Σύμφωνα με το «Yahoo!Sports», ο 27χρονος φόργουορντ ενημέρωσε την ομάδα της Ιντιάνα πως το 2018 θα αποχωρήσει, προκειμένου να μείνει free agent, με την πρώτη του επιλογή να είναι οι Λέικερς. 

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σύντομα τις διαπραγματεύσεις για τον Τζορτζ, ο οποίος εκτιμάται πως μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα του Λος Άντζελες, που θα είναι αξίας 130 εκατ. δολαρίων. Από την άλλη, οι «λιμνάνθρωποι» θα βάλουν στο περιθώριο της ανταλλαγής ονόματα νεαρών παικτών, αλλά και μελλοντικών επιλογών τους στο ντραφτ. 

Από ‘κει και πέρα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Πέισερς έχασαν μία τεράστια φέτος να υπογράψουν με τον 27χρονο φόργουορντ ένα πενταετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 207 εκατ. δολαρίων και ο λόγος είναι πως ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στο All Star Game. Στην παρούσα φάση, η ομάδα της Ιντιάνα μπορεί να προσφέρει στον Τζορτζ συμβόλαιο πενταετές, αξίας 177 εκατ. δολαρίων. 

Ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2010 στους Πέισερς, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο νούμερο «10» του συγκεκριμένου ντραφτ και φέτος είχε κατά μέσο όρο 23,7 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

www.sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση