ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Όσα χρήματα και αν έχεις, είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ»

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, συγκλονίζοντας με τις δηλώσεις του για τη συμπεριφορά απέναντι στους Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ.

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι ρατσιστικά μηνύματα στο σπίτι του "King James" στο Λος Άντζελες κι ο ηγέτης των Καβαλίερς ξεσπάθωσε, τονίζοντας ότι όσα χρήματα κι αν έχεις, είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ.

«Ενώ περιμένουμε τους τελικούς, το θέμα του ρατσισμού ανακύπτει ξανά. Η οικογένειά μου είναι ασφαλής κι αυτό είναι που μετρά. Δυστυχώς ο ρατσισμός θα είναι πάντα μέρος του κόσμου και της Αμερικής. Το μίσος, ειδικά για τους Αφροαμερικανούς, ζει καθημερινά. Τις περισσότερες μέρες είναι κρυμμένο, αλλά ζει κάθε μέρα. Όσα χρήματα κι αν έχεις, όσο διάσημος κι αν είσαι ή πόσοι σε θαυμάζουν, το να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ είναι δύσκολο. Αν αυτό που έγινε στην οικογένειά μου επαναφέρει αυτό το σημαντικό ζήτημα στην επιφάνεια και γίνεται πρόοδος, τότε δεν είμαι αντίθετος στο να μας ξανασυμβεί. Θα μιλήσω γι’ αυτό στα παιδιά μου και θα τους πω ότι ακόμη και στο πιο σκοτεινό σημείο της ζωής μπορείς να ρίξεις φως», δήλωσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X