ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το γρηγορότερο τριπλ-νταμπλ της 20ετίας (vid)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν σταματά να κάνει τριπλ-νταμπλ και στο Game 4 με τους Ρόκετς το κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά την τελευταία 20ετία στην postseason!

To σούπερ σταρ των Θάντερ στη λήξη του πρώτου 24λεπτου κόντρα στους Ρόκετς είχε ήδη 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ (σ.σ. τελείωσε το παιχνίδι με 35 πόντους, 14 ριμπάουντ και 14 ασίστ), καταγράφοντας το γρηγορότερο τριπλ-νταμπλ σε αγώνα πλέι οφ τα τελευταία 20 χρόνια!

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως συνέτριψε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση της αντίστοιχης περιόδου, αφού ο Στιβ Νας το 2005 είχε γίνει «τριπλός» στο 6:35'' της τρίτης περιόδου με τους Σανς!

Επιπλέον, ο «RW» με τα τρία σερί τριπλ-νταμπλ στα πλέι οφ είναι μαζί με τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν οι μοναδικοί παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που το έχουν πετύχει, με τον ηγέτη των Θάντερ να έχει κάνει και τα τρία στην postseason με τουλάχιστον 30 πόντους, κάτι που είναι μοναδικό στην ιστορία!

Βέβαια, όλες αυτές οι μοναδικές επιδόσεις δεν βοήθησαν την παρέα του να πάρει τη νίκη, με τους Ρόκετς πλέον να βρίσκονται στο 3-1 στη σειρά των προημιτελικών της Δύσης.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση