ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι Ρόκετς διέλυσαν τη Θάντερ!

Ο «μούσιας» δεν είχε όρεξη για πλάκα και οδήγησε τους Ρόκετς στη νίκη 118-87 επί της Θάντερ κάνοντας το 1-0 στη σειρά των αγώνων. 

Κατά πολλούς ήταν το περισσότερο αμφίρροπο ζευγάρι των πλέι-οφ. Ο Χάρντεν όμως και η παρέα του είχαν άλλη άποψη. Και τα ξημερώματα στο παρκέ του Toyota Center μετέτρεψαν σε περίπατο το παιχνίδι με την Θάντερ παίρνοντας τη νίκη 118-87. 

Οι φιλοξενούμενοι «έμειναν» στο παιχνίδι στις πρώτες περιόδους. Μέχρι εκεί... Μετά η άμυνα της ομάδας του Χιούστον «έσφιξε», έγινε αποπνικτική για την Θάντερ ακόμη και για τον μεγάλο άσο της, Ράσελ Γουέστμπρουκ και άρχισε να χτίζει διαφορά. 

Από το σημείο που υπήρχαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ και καμία από τις δύο ομάδες να μην προηγείται με επτά πόντους, οι Ρόκετς πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα, το οποίο έγινε διψήφιο στο 25’ και συνεχώς μεγάλωσε μέχρι να φτάσει στους 32 πόντους (112-80) στο 43’. 

Ο Χάρντεν ήταν μακράν ο καλύτερος στο παρκέ. Πέτυχε 37 πόντους, με 13/28 σουτ και 8/11 βολές, ενώ είχε 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και μόνο 2 λάθη. Αρκετά καλός ήταν ο Μπέβερλι ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, «κατέβασε» 10 ριμπάουντ, αλλά η σημαντικότερη συμβολή του στη νίκη ήταν η άμυνα του στον Γουέστμπρουκ. 

Ο άσος της Θάντερ έμεινε στους 22 πόντους, πράγμα ανήκουστο για εκείνον, με κακά ποσοστά. Είχε έξι εύστοχα στ 23 σουτ που επιχείρησε, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ αλλά και 9 λάθη. Ο Ολαντίπο είχε 6 πόντους με ένα εύστοχο σουτ σε 12 που δοκίμασε! 

Έτσι οι Ρόκετς έφτασαν στη νίκη, ανοίγοντας το σκορ στη σειρά των αναμετρήσεων. Το επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι στο Χιούστον στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση