ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζουν οι προσωπικές διακρίσεις»

Παρότι έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για τις καλύτερες πεντάδες της χρονιάς, γενικά και... αμυντικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό ή στα ρεκόρ που κυνηγά.

«Δεν με νοιάζουν οι προσωπικές διακρίσεις. Μπορεί να νομίζετε ότι κάνω πλάκα, αλλά δεν έχει σημασία. Θέλω η ομάδα μου να είναι στα play offs κι εγώ να βελτιώνομαι μαζί της κάθε χρόνο. Αν αυτό συμβαίνει, τότε όλα τα άλλα θα έρθουν κάποια στιγμή», τόνισε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς.

«Ποτέ δεν κέρδισα 42 ματς σε μια σεζόν, γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος κι αυτό σημαίνει πολλά για μένα και τους συμπαίκτες μου. Όλοι είχαν σημαντική συμβολή, από τον πρώτο μέχρι τον 15ο, είναι ομαδική η προσπάθεια. Είναι μια πολύ καλή χρονιά. Πετύχαμε ήδη τον πρώτο στόχο και τώρα πάμε για τον δεύτερο, στα play offs. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να παίξουμε δυνατά. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, οι αντίπαλοι θα είναι πιο δυνατοί και πιο σκληροί, αλλά ξέρουμε τι να περιμένουμε», πρόσθεσε ο 22χρονος άσος.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση