ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δώρο των Μπούλς στους Μπάκς

Σε ένα ισορροπημένο ματς οι Μπούλς κέρδισαν με 106-104 την Ατλάντα στο United Center,νίκη που αφήνει μόνους τους Μπάκς στην 5η θέση της ανατολής.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθόλη την διάρκεια αλλά τα φάουλ του Μπέιζμορ στον Μπάτλερ 2 δευτερόλεπτα πριν την λήξη αποδείχθηκε μοιραίο για τα γεράκια. Ο απόφοιτος του Μαρκέτ δεν αστόχησε από την γραμμή των βολών και έτσι έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Ο Μπάτλερ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του με 33 πόντους,5 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ καταλυτικός ήταν και ο Ρόντο με 25 πόντους,11 ριμπάουντ,6 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Για την Ατλάντα ο Σρέντερ είχε 29 πόντους,7 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ με 20 πόντους τελείωσε ο Χάρνταγουει. Ακόμη ένα double double για τον Χάουαρντ ο οποίος είχε 13 πόντους με 12 ριμπάουντ. Έτσι με αυτή την νίκη οι ''ταύροι'' σκαρφάλωσαν στην 7η θέση και περιμένουν σήμερα γκέλα είτε των Πέισερς είτε των Χίτ για να διατηρηθούν εντός οκτάδας. Το θετικό από την όλη υπόθεση είναι ότι οι Μπάκς του Γιάννη βρίσκονται μόνοι στην 5η θέση και από εδώ και περά κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Τα ''ελάφια'' φιλοξενούν σήμερα τους Μάβερικς στις 22.30 μ.μ.

Γιώργος Μουσλής

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση