ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνοι στην 5ην θέση οι Μπάκς

Οι Μπάκς δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά στο τέλος κέρδισαν τους Πίστονς με 109-105 στην παράταση. Συγκλονηστικός ο Γιάννης,άγγιξε το triple double.

Τα ''ελάφια'' πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά απέναντι στο Ντιτρόιτ το οποίο πάλεψε μέχρι τέλους αλλά στο τελικά διακαιώθηκαν οι παίκτες του Τζέισον Κίντ. Ο Γιάννης αγωνίστηκε για περίπου 45 λεπτά με τον Έλληνα διεθνή να έχει 28 πόντους,14 ριμπάουντ,9 ασίστ,1 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Ακόμη μια μέρα με γεμάτη στατιστική για τον 22 χρονο all-star. Την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος πραγματοποίσησε τόσο ο Μίντλετον όσο και ο Μέικερ. Ο rookie των Μπάκς είχε 23 πόντους σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά ενώ ο 25 χρονος σούτινγκ γκάρντ πέτυχε double double με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τα ''πιστόνια'' ο Χάρις,ερχόμενος από τον πάγκο έκανε τρομερή δουλειά με 23 πόντους με 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ πολύ θετική ήταν και η παρουσία του Ούντριχ με 16 πόντους και 8 τελικές πάσες. Από τους Βασικούς πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάλντγουελ Πόουπ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ στους 16 σταμάτησε ο Ίσ Σμίθ ο οποίους μοίρασε 5 ασίστ και χρεώθηκε με 5 φάουλ.

Μετά και από την χθεσινή νίκη,οι Μπάκς απολαμβάνουν την μοναξιά της 5ης θέσης και περιμένουν ένα μεγάλο δώρο από τους Μπούλς σήμερα οι οποίοι φιλοξενούν τους Χοκς. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη είναι την Κυριακή με αντίπαλο τους Ντάλας Μάβερικς στο Harris Bradley Center.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση