ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

θα triple(ωσει)ο Γουέστμπρουκ?

Η κανονική περίοδος σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και ο μέσος όρος του Γουέστμπρουκ συνεχίζει να είναι σε επίπεδα triple double.Θα τα καταφέρει μέχρι τέλους,θα σπάσει το ρεκόρ του Ρόμπερσον?

Αυτή την στιγμή ο εκρηκτικός γκάρντ μετράει 31.3 πόντους,10,5 ριμπάουντ και 10.4 ασίστ ανά αγώνα. Για να καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να έχει αντίστοιχο μέσο όρο πρέπει  στα τελευταία 10 παιχνίδια να έχει 0 πόντους,6.5 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ μέσο όρο ενώ θα είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της λίγκας που τελειώνει την σεζόν με μέσο όρο triple double. Επίσης ο απόφοιτος του UCLA φέτος έχει καταφέρει να κάνει 36 φορές triple double και βρίσκεται πολύ κοντά στο να σπάσει το ασύληπτο ρεκόρ του Όσκα Ρόμπερσον ο οποίος την σεζόν 1961-1962 είχε κάνει 41 συνολικά.

Αν στα τελευταία 10 παιχνίδια ο Γουέστμπρουκ κάνει 6 φορές tiple double τότε θα καταρρίψει ένα ρεκόρ το οποίο υπάρχει εδώ και 56 χρόνια στο ΝΒΑ. Τέλος ο 27 χρονος γκάρντ είναι ένας εκ των υποψήφιων για το βραβείο του mvp της κανονικής περιόδου αλλά μπροστά του έχει έναν μεγάλο αντίπαλο,έναν πρώην συμπάικτη του,τον Τζέιμς Χάρντεν.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X
X