ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φεύγει το καλοκαίρι ο Μίλσαπ

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ αναμένεται να κάνει χρήση του όρου opt out στο συμβόλαιο του και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ατλάντας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μίλσαπ είναι ο μόνος που έχει απομείνει από την 5άδα της σεζόν 14-15 όπου κατάφερε να τερματίσει ως πρώτη στην ανατολή και να φτάσει ως τους τελικούς της περιφέρειας με τους Καβαλίερς. Από τι φαίνεται όμως ο πρώην πάικτης των Τζάζ θα κουνήσει μαντύλι από την Ατλάντα και θα μείνει ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Την είδηση αυτή επιβεβαιώνει το γνωστό δίκτυο Espn και όπως όλα δείχνουν ο 31 χρονος πάουερ φόργουορντ θα μας απασχολήσει αρκετά στην free agency του καλοκαιριού.

Φέτος ο απόφοιτος της Λουζιάνας είναι ίσως ο πιο σταθερός σε απόδοση για τα ''γεράκια'' και είναι ο πρώτος σκόρερ με 18.1 πόντους,μαζέυει 7.7 ριμπάουντ και έχει 1.3 κλεψίματα μέσο όρο ανά αγώνα. Τέλος ο Μίλσαπ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του με την Ατλάντα να μένει χωρίς νίκη και στα τρία.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση