ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα οι Ράπτορς επικράτησαν με 122-120 των Μπούλς σην παράταση,νίκες για Γουόριορς-Σπέρς, έκαναν την έκπληξη οι Νέτς.

Στο air canada center,οι Toronto..Huskies κέρδισαν με τον Ντεροζάν να βάζει 42 πόντους και να αγωνίζεται και ως πόιντ γκάρντ καθώς μοίρασε 8 τελικές πάσες. Για τους Μπούλς ο Μπάτλερ είχε 37 πόντους με 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ ρεκόρ για φέτος έκανε ο Ρόντο με 24 πόντους. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τσακωμό των Λόπεζ και Ιμπάκα οι οποίοι πίαστηκαν στα χέρια αλλά οι ψυχραιμότεροι βοήθησαν για να μην συμβούν τα χειρότερα. Οι υπέυθυνοι της λίγκας δεν θα αφήσουν το σκηνικό να περάσει απαρατήρητο και αναμένεται να δωθούν ποινές και στους δύο παίκτες.

Εύκολο βράδυ για το Μαιάμι καθώς οι παίκτες του Σπόελστρα επικράτησαν των κατώτερων Σάνς με 112-97. Ο Γουάιτσαιντ είχε 23 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ για ακόμη μια φορά ο πάγκος της ομάδας βοήθησε σημαντικά καθώς 54 πόντοι ήρθαν από τους πάικτες που δεν ξέκίνησαν στην βασική πεντάδα. Για τους ''ήλιους'' ο rookie Μαρκές Κρίς σταμάτησε στους 24 πόντους ενώ double double είχε ο Άλεξ Λέν με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Την έκπληξη της βραδιάς πέτυχαν οι Νέτς οι οποίοι κέρδισαν με 98-96 των Πίστονς χάρης σε buzzer beater του Μπρούκ Λόπεζ. Ο αστέρας των Νεουορκέζων τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους Πίστονς ο Χάρις είχε 24 πόντους ενώ ο Ντράμοντ πέτυχε 13 αντίστοιχα και μάζεψε  17 ''σκουπίδια''.

Ο Ντεμάρκους Κάζινς έκανε ότι ήθελε χθες στον αγώνα των Πέλικανς με τους Γκρίζλις με τον πρώην άσος των Κίνγκς να πετυχαίνει 41 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας με την νέα του ομάδα. Ο Ντέιβις ήταν άξιος συμπραστάτης του με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ για τους ηττημένους ο Κόνλει είχε 16 πόντους. Το σκόρ ήταν αρκετά χαμηλό με τους ''πελεκάνους'' να κερδίζουν με 95-82.

Ο Γουόριορς μετά το διπλό από την Οκλαχόμα,πήραν και δεύτερο συνεχόμενο αυτή την φορά μέσα στο Ντάλας. Η ομάδα του Στίβ Κέρ επικράτησε σχετικά έυκολα με 112-87 με κορυφαίο τον Κλέι Τόμπσον που είχε 23 πόντους με 5 στα 8 τρίποντα. Στους 17 πόντους έμεινε ο Κάρι ο οποίος έδωσε και 9 ασίστ ενώ για τους Μάβερικς ο Νοβίτσκι για λίγο δεν έκανε double double καθώς είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Σπέρς δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Μινεσότα αλλά στο τέλος κατάφεραν να φύγουν με το διπλό νικώντας 100-93. Λέοναρντ και Όλντριτζ ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Πόποβιτς έχοντας 22 και 26 πόντους αντίστοιχα. Για τους γηπεδούχους ο Τάουνς είχε 25 πόντους με 14 ριμπάουντ ενώ 22 πέτυχε ο Γουίγκινς.

Τέλος στο L.A αναμετρήθηκαν οι δύο τοπικές ομάδας με τους Κλίπερς να κερδίζουν με 133-109 σε ένα παιχνίδι όπου η λέξη άμυνα ήταν κάτι άγνωστο. Ο Κρίς Πόλ είχε 27 πόντους, Ο Ρέντικ 24 και ο Τζόρνταν 12 με 11 ριμπάουντ. Ο Γκρίφιν μπορεί να μην σκόραρε αρκετά αλλά βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι,μοιράζοντας 8 ασίστ. Όσο αφορά τους Λέικερς, ο rookie Ίνγκραμ είχε 21 πόντους και ο Ράντλ 19. Ακόμη μια θετική παρουσία από τον Ζούμπατς που είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση