ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα μεγάλη νίκη για Μπάκς

Οι Μιλγουόκι Μπάκς απέδρασαν με το διπλό και από το Πόρτλαντ και συνεχίζουν να βρίσκονται στην 7η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Τα ελάφια το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει μεγάλια σημάδια βελτίωσης ειδικά από την στιγμή που επέστρεψε και ο Κρίς Μίντλετον. Χθες σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι του Πόρτλαντ οι παίκτες του Κίντ κατάφεραν να κερδίσουν με 93-90 και τους έχει απομείνει το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Κίνγκς τα ξημερώματα της Παρασκευής για να επιστρέψουν στην βάση τους.

Για το Μιλγουόκι πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρίς Μίντλετον με 26 πόντους με τον 25 χρονο γκάρντ να έχει 50% ευστοχία στα σουτ που επιχείρησε. Ο Γιάννη πραγματοποίησε ακόμη μια ουσιαστική εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα του σε όλους τους τομείς. Είχε 22 πόντους με 8 ριμπάουντ,3 ασίστ,1 κλέψιμο και 2 τάπες σε 36 λεπτά συμμετοχής. Για τους γηπεδούχους ο κορυφαίος ήταν για ακόμη μια φορά ο Ντάμιαν Λίλαρντ που σταμάτησε στους 31 πόντους ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Με 21 πόντους τελείωσε ο Μακόλουμ ενώ το 6ο double double με την νέα του ομάδα πέτυχε ο Νούρκιτς που είχε 11 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Οι Μπάκς είναι η μόνη ομάδα της περιφέρειας με ποσοστό 50% στις νίκες και η μάχη για τα πλει οφ συνεχίζεται καθώς το Μαιάμι βρίσκεται μια ήττα πίσω στην 8η θέση. Για μια θέση στην postseason θα παλέψουν και οι Πίστονς με τους Μπούλς ενώ μαθηματικές πιθανότητες έχουν και οι Χόρνετς οι οποίοι δεν πέιθουν με την απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση