ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα τρομερά κατορθώματα του Τάουνς

Ο σέντερ των ''λύκων'' πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην δεύτερη του σεζόν στην λίγκα και ήδη θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ψηλών του πρωταθλήματος.

Το νούμερο ένα ντράφτ του 2015 φέτος μετράει 24.5 πόντους με 12.5 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο ανά αγώνα. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την rookie του χρονιά στην οποία τα είχε πάει εξίσου περίφημα με 18.3 πόντους και 10.5 ριμπάουντ, κερδίζοντας με το σπαθί του το βραβείο του κορυφαίου πρωτοετή πέρυσι. Να σημειωθεί ότι αντίστοιχα νούμερα  με του Τάουνς φέτος έχουν πετύχει μόλις τέσσειρς παίκτες  στο παρελθόν. Πρόκεται για τέσσερις hall of famers,τους Αμπνούλ Τζαμπάρ,Ντέιβιντ Ρόμπινσον,Σακίλ ο'νίλ και Μπόμπ Μακάντο οι οποίοι στις δεύτερες τους σεζόν είχαν ξεπεράσει τους 24 πόντους σε μέσο όρο.

Ο απόφοιτος του Κεντάκι είναι ο πάικτης που σκοράρει περισσότερο από τον καθέναν μέσα στο ζωγραφιστό. Για την ακρίβεια πετυχαίνει 13.8 πόντους μέσό όρο ανά αγώνα ενώ βάζει 4.3 πόντους δεύτερης ευκαιρίας(δεύτερο καλύτερο ρεκόρ). Επίσης είναι ο μόνος παίκτης που πετυχαίνει πάνω από 24 πόντους σε κάθε αγώνα και δεν αγωνίστηκε στο φετινό All-Star. Εν κατακλείδι πραγματοποιεί μια φανταστική χρονιά με τους Τίμπεγουλβς οι οποίοι διατηρούν ακόμη κάποιες ελπίδες για πρόκριση στην postseason,κάτι το οποίο έχει να συμβεί από την σεζόν 2003-2004 όπου είχαν φτάσει έως και τους τελικούς της περιφέρειας κόντρα στους Λέικερς.

Μπορεί να μην τα καταφέρουν ούτε φέτος να περάσουν στην επόμενη φάση,το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εκεί στην Μινεσότα ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό,νεανικό και τσαμπουκαλεμένο σύνολο υπό τις οδηγίες του σκληροτράχηλου Τίμ Τίμποντο το οποίο του χρόνου αναμένεται να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση