ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα παίξω και του χρόνου»

Τη διαβεβαίωση πως θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν, συμπληρώνοντας 20ετία στο ΝΒΑ και τους Μάβερικς, έδωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. 

Αν και ο ίδιος αρχικά είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το καλοκαίρι, ο Ντιρκ Νοβίτσκι κατέστησε σαφές πως θα τον δούμε για άλλη μια χρονιά, την εικοστή του, στο ΝΒΑ και στους Μάβερικς. 

«Αν δεν γίνει κάποια δραματική αλλαγή τις επόμενες εβδομάδες, που δεν το νομίζω, θα παίξω και του χρόνου. Είχα υπογράψει το καλοκαίρι για δύο χρόνια και άλλο τόσο ήθελα να παίξω», δήλωσε ο 39χρονος άσος που είναι έκτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και απέχει 38 πόντους από το να προστεθεί στο κλαμπ των Τζαμπάρ, Μαλόουν, Κόμπι, Τζόρνταν και Τσάμπερλεϊν με 30.000+ στην καριέρα τους. 

Μάλιστα, αν αγωνιστεί την επόμενη σεζόν θα συμπληρώσει 20 χρόνια με μία ομάδα ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ του Κόμπι Μπράιαντ με τους Λέικερς. «Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και θέλω να το κάνω. Θα είναι ωραίο να είμαι στο ΝΒΑ από τα 20 ως τα 40», ανέφερε ο Γερμανός που φέτος έχει 13.5 πόντους και 6,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

 

Πηγή:sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση