ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Γονάτισε» μπροστά στον Λέοναρντ ο Γουέστμπρουκ!

24sports team

info@24sports.com.cy

Προέρχονταν από δυο «κολλητές» ήττες. Ο αντίπαλος ήταν αυτός που τους πέταξε πέρυσι εκτός πλέι-οφ

Παραήταν πολλά τα κίνητρα για τους Σπερς, ώστε να μην καθαρίσουν τη Θάντερ. Έστω κι αν χρειάστηκαν μια φοβερή παράσταση του Καουάι Λέοναρντ για να το καταφέρουν.

Στην άτυπη μονομαχία του με τον πιθανότατο MVP της σεζόν, ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Αντόνιο «καπέλωσε» τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Και καταγράφοντας 36 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες, οδήγησε την ομάδα του (μαζί με τον Όλντριτζ που προσέθεσε 25 πόντους) στο 108-94.

Βέβαια η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ. Γιατί η ομάδα της Οκλαχόμα (βοηθούμενη και από τους 27 πόντους, τις 14 ασίστ και τα 6 ριμπάουντ του δικού της σταρ) έκανε ένα μεγάλο come back, υπερκαλύπτοντας διαφορά που έφτασε και το -18.

Ωστόσο στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Σπερς πέρασαν χειροπέδες στον Γουέστμπρουκ, που έμεινε άποντος, και χάρισαν στον Γκρεγκ Πόποβιτς την υπ’ αριθμόν 1.126 νίκη στην καριέρα του (μια λιγότερη από τον Τζέρι Σλόαν που έχει το ρεκόρ των περισσότερων σε μια μόνο ομάδα).
Λίγο νωρίτερα, ο Κώστας Κουφός έκανε εξαιρετική -αν και όχι αρκετή για την ομάδα του- εμφάνιση στο Χιούστον. Στα 16’32’’ που αγωνίστηκε, ο Έλληνας σέντερ πρόλαβε να καταγράψει 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να εμποδίσει την ήττα των Κινγκς από τους Ρόκετς με 105-83.

Κι αυτό διότι ο Χάρντεν τραυματίστηκε μεν στην πρώτη περίοδο και περιορίστηκε σε 10 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ωστόσο ο Κάζινς έμεινε αρκετά κάτω σε σχέση με τα στάνταρ του, σημειώνοντας 16 πόντους, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ και δίνοντας 5 ασίστ.

Κατά τ' άλλα, οι Ράπτορς κατάφεραν (έστω και δυσκολότερα του αναμενομένου) να λυγίσουν τους Πέλικανς. Ο εκπληκτικός Λάουρι έπαιξε και για τον απόντα ΝτεΡόζαν και έχοντας 33 πόντους -αλλά και το καθοριστικό καλάθι πριν τη λήξη της παράτασης- οδήγησε στο 108-106.

Όσο για τους Γουίζαρντς, συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις καθαρίζοντας 117-101 τους Νικς, οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν 115-98 των ντεφορμέ Χόρνετς, ενώ οι Λέικερς ήταν οι νικητές ενός φοβερού παιχνιδιού που έγινε στο Λος Άντζελες απέναντι στους (κακούς τους δαίμονες μέχρι σήμερα) Νάγκετς με 120-116.
Πηγή:www.sport-fm.gr

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση