ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστρέφει ο 55χρονος Ρόντμαν;

O Σέρχιο Γιουλ πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί άμεσα στους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ντένις Ρόντμαν επιστρέφει στη δράση μετά από μια δεκαετία για να φορέσει τη φανέλα της Φουέρτσα Ρέτζια του Μεξικού, μαζί με τον Τζαμάριο Μουν και τον Άντι Πάνκο.

Δύο ειδήσεις που φαινομενικά δεν έχουν καμία σύνδεση, αλλά στην ουσία είναι ίδιες! Ο λόγος; Η "Πρωταπριλιά" σε Ισπανία και Μεξικό αποτέλεσε την αφορμή για τη διαρροή τους, με τη δεύτερη να συνοδεύεται από επίσημη ανακοίνωση με σκοπό να γίνει πιο πειστική. Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που η μεξικανική ομάδα ενημέρωσε για την υπογραφή συμβολαίου του ιδιόρρυθμου -άλλοτε παίκτη των Σικάγο Μπουλς- βετεράνου, για να προκληθεί ο απόλυτος χαμός στα social media.

Στην πράξη όμως, τίποτα δεν σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα αφού ούτε εκείνος ούτε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζαμάριο Μουν, θα ανταμώσουν με τον πρώην "πράσινο", Άντι Πάνκο, που αγωνίζεται εκεί φέτος. Όπως επίσης, ούτε ο Σουνγκ Μινγκ, ο οποίος επίσης... ανακοινώθηκε.

Παρεμπιπτόντως, οι τρεις που ανακοινώθηκαν από την μεξικανική ομάδα, έχουν φορέσει τη φανέλα της προ δεκαετίας. Ο Τζαμάριο Μουν το 2006, ο Σουνγκ Μινγκ το 2007 και ο Ντένις Ρόντμαν για τρία (!) παιχνίδια.

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση