ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέραναν τους Νικς οι Σέλτικς!

Με τη νίκη απέδρασαν από το Madison Square Garden οι Μπόστον Σέλτικς επικρατώντας των Νιου Γιορκ Νικς με 119-114, αν και οι γηπεδούχοι πήγαν να φέρουν τα πάνω-κάτω στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα κάνουν Χριστούγεννα οι Μπόστον Σέλτικς, καθώς επιβλήθηκαν των Νιου Γιορκ Νικς στο ντέρμπι της Atlantic με 119-114 μέσα στο Madison Square Garden, σε ένα ματς που παραλίγο να έρθουν όλα τούμπα τρία λεπτά πριν από τη λήξη.

Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα, οι Κέλτες χάρη σε τρία συνεχόμενα τρίποντα του Κράουντερ στα μέσα της β' περιόδου πήραν προβάδισμα στο σκορ και έκτοτε δεν ξανακοίταξαν πίσω, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να χτίζουν διψήφιες διαφορές ακόμα και με 13 πόντους.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Βοστώνη θα έφτανε σε μια άνετη επικράτηση, οι Νικς κατάφεραν μέσα σε 1,5 λεπτό να γυρίσουν από το -9 (110-101) και να ισοφαρίσουν (112-112) με συνεχόμενα τρίποντα του Άντονι και του Πορζίνγκις και ένα καλάθι και φάουλ του Λετονού.

 

Το σουτ του που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων πέτυχε με τρίποντο ο Μάρκους Σμαρτ στα 48'' πριν από τη λήξη και ενώ στην επόμενη επίθεση ο Καρμέλο Άντονι αστόχησε σε τρίποντο και παράλληλα έχασε την μπάλα μέσα από τη χέρια του από την έξοχη άμυνα του Γκριν.

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Μπραντ Στίβενς ήταν ο Αζέια Τόμας με 27 πόντους, ο Κράουντρ με 16 και ο Όλινικ επίσης με 16 σε μόλις 23'.

Από την πλευρά των γηπεδούχων κορυφαίος ήταν ο Ντέρικ Ρόουζ με 25 πόντους και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 22 ενώ ο Καρμέλο Άντονι είχε 29, αλλά με μόλις 9/24 και με το λάθος στην κρίσιμη επίθεση των Νικς.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X
X