ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ευαίσθητη ιστορία του Χόλιντεϊ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο γκαρντ των Νιου Όρλεαν Πέλικανς Τζριου Χόλιντει είναι πολύ πιθανό να αφήσει για λίγο το μπάσκετ για να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του η οποία περνάει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και παράλληλα είναι και έγκυος. Έτσι ο Αμερικανός παίκτης για να την βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί δεν θα βρίσκεται στο πρώτο τζάμπολ του NBA για τη νέα σεζόν.

Η Λάουρεν, η σύζυγος του Χόλιντεϊ που ήταν πρώην διεθνής ποδοσφαρίστρια των ΗΠΑ είναι έγκυος, αλλά η «μοίρα» της έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού έχει έναν καλοήθη όγκο στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου της και χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Όμως το ότι είναι έγκυος περιπλέκει την κατάσταση της και δεν της επιτρέπουν οι γιατροί να περάσει την «πόρτα» του χειρουργείου. Μάλιστα οι γιατροί της, της είπαν να περιμένει να γεννήσει πρώτα, ώστε μετά να μπορέσει να κάνει την επέμβαση που χρειάζεται χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Έτσι ο Τζριου Χόλιντεϊ και η σύζυγος του ψάχνουν τρόπους, ώστε να επισπευσθεί η γέννηση του παιδιού τους για να προχωρήσουν στην επέμβαση.

Όπως είναι λογικό ο παίκτης δεν σκέφτεται το μπάσκετ αυτή τη στιγμή κάτι που δήλωσε και ο ίδιος αυτές τις ημέρες λέγοντας: «Η οικογένεια μου έρχεται πριν από το μπάσκετ. Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι και έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει άλλα η γυναίκα μου είναι το παν για μένα.  Είναι πάνω από όλα». Μάλιστα με αυτή την απόφαση του Τζριου συμφωνεί και ο προπονητής του στους Πέλικανς Άλβιν Γκέντρι, ο οποίος δήλωσε: «Όλοι είμαστε μαζί τους. Καταλαβαίνουμε τι περνάνε και θέλω να ξέρουν πως τους στηρίζουμε 100%».

Το θέμα είναι πλέον να πάνε όλα καλά με την γέννηση του παιδιού του ζευγαριού, αλλά και με την επέμβαση που πρέπει να υποβληθεί η Λάουρεν, ώστε να καταφέρουν και οι δύο να χαρούν το παιδί τους και να είναι υγιείς πάνω από όλα. Γιατί όπως και σε αυτή την υπόθεση η υγεία είναι πάνω και από το μπάσκετ και από τον αθλητισμό.


Πηγή :www.basketblog.gr

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση