ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με... τιμές «βασιλιά» η τελευταία σεζόν του Τζινόμπιλι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον τελευταίο καιρό, ο Μανού Τζινόμπιλι είχε φέρει σε ανησυχία την μπασκετική κοινότητα, καθώς δεν είχε κρύψει πως σκεφτόταν την απόσυρση από την ενεργό δράση, μετά τη συμμετοχή με την Εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο ίδιος, όμως, ύστερα από αρκετή σκέψη πάνω σε αυτό το θέμα, αποφάσισε να μας προσφέρει τη «μαγεία» του για ακόμη έναν χρόνο, συνεχίζοντας στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Για τον 39χρονο φόργουορντ, πλέον, απομένει ουσιαστικά και η ανακοίνωση από πλευράς «Σπιρουνιών», ώστε να εισέλθει στην τελευταία του σεζόν στο «μαγικό κόσμο», όπου βρίσκεται μαζί τους από το 2002, κερδίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα ΝΒΑ. Η διοίκηση, πάντως, είναι πρόθυμη να αποδείξει όλη τη δυνατή γενναιοδωρία της προς τον Τζινόμπιλι, με το ESPN να κάνει λόγο για οικονομικές απολαβές, ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συμφωνία δε δείχνει να αργεί μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς φαίνεται πως θα συμφωνήσουν σε ποσό αυτής της τάξης, ώστε να αναγνωριστεί ταυτόχρονα η προσφορά του «Μανού» στους Σπερς, καθώς την περασμένη χρονιά είχε εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια δολάρια.


Πηγή:basketblog.gr

 

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X