ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κομνηνός στον ΣΠΟΡ FM: «Ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά με τον ΠΑΟ για να παίξει στο Champions League»

Το ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας που υπάρχει ανάμεσα στο FIBA Champions League και τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Πατρίκ Κομνηνός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη.

Παραδέχθηκε λοιπόν ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με τον «εξάστερο» για την προοπτική να αγωνιστεί από του χρόνου στη διοργάνωση και σημείωσε ότι η παρουσία του ίδιου και άλλων αξιωματούχων στην Αθήνα για το Final-4 είναι ευκαιρία για νέες συζητήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό ο Πατρίκ Κομνηνός

«Δεν προτρέχω στο μέλλον. Όλες οι ομάδες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγωνιστούν στο Champions League αντιμετωπίζονται από εμάς με τον τρόπο των συζητήσεων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός φυσικά θα αντιμετωπιστεί όπως αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης.

Παράλληλα με την πρόθεση του Παναθηναϊκού να εξετάσει την προοπτική του να αγωνιστεί στη διοργάνωση, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τους έχουμε ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που θα εξασφαλίζουν θέσεις στα πρωταθλήματά τους, μπορούν να παίζουν στην Ευρώπη.

Με τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις. Και αυτή τη βδομάδα που βρίσκομαι εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε. Είναι σημαντική ευκαιρία για να εξετάσουμε από κοινού την προοπτική να αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό για τον Παναθηναϊκό από ό,τι προσφέρουμε στις άλλες ομάδες. Οι αξίες του Champions League είναι δεδομένες και τις ξέρουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δέλεαρ γιατί δεν είναι της λογικής μας».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X