ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιθετικό μπλακ άουτ ο Ολυμπιακός!

Για τέταρτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός έπαθε επιθετικό… μπλακ άουτ απέναντι σε τουρκική ομάδα. Ή, αν θέλετε, οι Τούρκοι έπαιξαν ξανά άμυνα για σεμινάριο απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Ωστόσο, στα άλλα τρία παιχνίδια, πλην του τελικού, και οι Πειραιώτες… μασούσαν σίδερα. Απόψε, όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το 80-64.

Για να τα πάρουμε από την αρχή: Το εντός έδρας ματς της regular season απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε λήξει 59-52 υπέρ των Πειραιωτών, με τους 59 πόντους να είναι η χειρότερη φετινή επίδοση στην επίθεση για την ελληνική ομάδα. Η δεύτερη χειρότερη είναι οι 60 πόντοι, στην ήττα από την Εφές, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ (64-60). Και την τρίτη θέση «μοιράζονται» οι 64 πόντοι του τελικού απέναντι στη Φενέρ, που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός ΚΑΙ στο εκτός έδρας ματς της 1ης φάσης της διοργάνωσης και πάλι με αντίπαλο τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης! Σε εκείνη την αναμέτρηση, βέβαια, η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε δεχθεί 67…

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση