ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάρια για Μπλάτ και ΤΣΣΚΑ

Μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα. 

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπλατ να έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την Νταρουσάφακα και για την επόμενη σεζόν, όμως η δεδομένη αποχώρηση της εταιρείας-κολοσσού “Dogus” που αποτελεί βασικό χρηματοδότη της τουρκικής ομάδας αλλά και η μη-συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, έχει φέρει αρκετά «σύννεφα» στη σχέση του Ισραηλινού προπονητή με την διοίκηση του συλλόγου. 

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα ''isport.co.il'', ο Μπλατ συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Οι ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας είναι αρκετά απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό της Παρασκευής από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του τίτλου, μια και θεωρούνταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και για αυτό το λόγο σκέφτονται να προβούν σε σημαντικές αλλαγές στις τάξεις του συλλόγου ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. 

Μια από αυτές, ίσως να αφορά στον άνθρωπο που κρατά στα χέρια του το «τιμόνι» της ομάδας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Έλληνα τεχνικό.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση