ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σφαιρόπουλος: «Μετά το παιχνίδι λύγισα μέσα μου»

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης βρέθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη χθεσινή επικράτηση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, προσθέτοντας πως αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένειά του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε επίσης την πορεία της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» ενόψει του τελικού της Κυριακής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και την ανάγκη τού να μην επηρεαστούν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις κερκίδες της «Σινάν Ερντέμ».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Λύγισα μέσα μου μετά το ματς. Είμαι περήφανος για την οικογένεια μου και για τα παιδιά μου» ήταν το σχόλιο του για την όμορφη στιγμή που είχε με τον γιο του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ ενώ σχετικά με τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Φενέρ τόνισε πως «δεν σκέφτομαι το μετά. Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Κοιτάω μόνο το μπάσκετ αλλά και να κάνει η ομάδα αυτό που πρέπει να κάνει. Έχουμε δουλέψει αρκετά και τώρα αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή είναι να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες και να βάλουμε τις τελικές πινελιές».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στη «Σινάν Ερντέμ» και το γεγονός πως η πλειοψηφία των φιλάθλων θα είναι φίλοι της Φενέρμπαχτσε πρόσθεσε «είναι μία δύσκολη έδρα γιατί η πλειοψηφία του κόσμου θα είναι με την Φενέρ. Χαιρόμαστε όμως που θα έχουμε μαζί μας του φιλάθλους μας και θα μας βοηθήσουν σίγουρα. Δεν νομίζω ότι έχει τόσο σημασία το ότι οι περισσότεροι θα υποστηρίζουν τη Φενέρ γιατί φέτος έχουμε παίξει παιχνίδια χωρίς τους φιλάθλους μας σε έδρες όπως το ΟΑΚΑ. Το σημαντικό είναι να μην επηρεαστούμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Τέλος για το αν σχεδιάζει να διατηρήσει το γούρι που θέλει την ομάδα το πρωινό του αγώνα αντί προπόνησης να προτιμήσει να πάει βόλτα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης υποστήριξε πως «θα το αποφασίσουμε σήμερα το βράδυ».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση