ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παροξυσμός για Εφές

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που σχημάτισαν ουρές από το πρωί του Σαββάτου (29/4) στο ΣΕΦ για τα εισιτήρια του πέμπτου αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των play-offs με την Αναντολού Εφές, ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον η πρόκριση στο Final 4 της Euroleague θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Τρίτη (2/5, 21:00). 

Στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί από χθες (28/4) μεγάλος ενθουσιασμός, που μετατράπηκε σε… παροξυσμό το πρωί του Σαββάτου (29/4), καθώς σχημάτισαν μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του Σταδίου, προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα της σειράς. 

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών της στα social media η ΚΑΕ, πριν καν ανοίξουν τα εκδοτήρια, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου βρίσκονται περισσότερα από 500 άτομα, δείγμα της δίψας του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την «σπρώξει» προς την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση