ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για το break της... επιστροφής

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Εφές (19:30) στο «Αμπντί Ιπεκτσί», για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ, και θέλει να κάνει... break στο break, ώστε να ελέγχει ξανά την κατάσταση.

Η δεύτερη πράξη της σειράς με την Εφές δεν ήταν ευχάριστη για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ένα ματς το οποίο έδειχναν να ελέγχουν και μαζί το αβαντάζ έδρας. Έτσι, ταξίδεψαν στην Πόλη με σκορ 1-1 ένα τεράστιο «πρέπει» πάνω από το κεφάλι τους ώστε να φέρουν ξανά την κατάσταση στα χέρια τους.

Στην αποστολή και στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται κανονικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος χτύπησε στο Game 2 και δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα δύο ματς της Τουρκίας. Από την πλευρά της Εφές, όλοι οι παίκτες βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο τρίτο ματς. Είμαστε ισόπαλοι με 1-1 και πρέπει να αντιδράσουμε. Η Εφές είναι μία καλή ομάδα και θα είναι έτοιμοι, αλλά θα είμαστε κι εμείς έτοιμοις και αυτό το γνωρίζουν. Πρέπει να παίξουμε την άμυνα που θέλουμε, να είμαστε επιθετικοί και κι έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Από την άλλη, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά εκτός έδρας. Παίζει το ίδιο μπάσκετ, είτε εντός έδρας, είτε εκτός. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σε αυτό το σημείο μόνο αυτό το παιχνίδι έχει σημασία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό και στο πώς θα κάνουμε τα πράγματα να λειτουργήσουν καλά για εμάς και με τον δικό μας τρόπο. Επίσης, χρειαζόμαστε την βοήθεια των φιλάθλων μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Γιαβόρ (Σλοβενία) και Λότερμοζερ (Γερμανία).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που διεξάγεται επίσης επί τουρκικού εδάφους, η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) και θέλει να αποδείξει ότι το «διπλό» δεν ήταν πυροτέχνημα και ότι έχει ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ισπανίας θέλουν να «απαντήσουν» στο break με το ίδιο νόμισμα, ώστε να γίνουν ξανά αφεντικό στη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες (25/4) έκλεισαν θέση για το Final Four η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε που «σκούπισαν» Μπασκόνια και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση