ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπατίστ: «Τίποτα δεν τελείωσε»

Έχει ζήσει τόσα πολλά με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζει καλά πως τίποτα δεν τελειώνει μετά από ένα χαμένο ματς. Ο Μάικ Μπατίστ μιλώντας στην «Πράσινη» εξέφρασε την πεποίθηση πως η παλιά του ομάδα δεν είναι χαμένη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και πως υπάρχει… γυρισμός από το 0-1.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός παλαίμαχος άσος μίλησε για:

-τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Είναι μεγάλη η σειρά. Το επόμενο παιχνίδι είναι do or die. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βγει με περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο, να διορθώσει τα λάθη του και να πάρει τη νίκη. Σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ, γιατί μετά δεν θα είναι απλό να πάρει δύο ματς στην Κωνσταντινούπολη».

-τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού την Τρίτη: «Είδαμε δύο διαφορετικές ομάδες για τον Παναθηναϊκό στο παρκέ. Στο πρώτο μέρος υπήρχε καλή άμυνα, έλεγχος του ρυθμού και σωστές επιλογές στην επίθεση, μετά όμως είδαμε βιαστικές επιθέσεις χωρίς πολλές συνεργασίες και αυτό έβγαλε τον Παναθηναϊκό από τη λογική του».

-τι διαφορετικό περιμένει στη συνέχεια: «Ξέρω ότι θα υπάρξουν προσαρμογές στον δεύτερο αγώνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι σπουδαίος προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα αναλύσει κάθε δευτερόλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου για να αλλάξει κάποια πράγματα. Θα είμαι πάλι εδώ, οπότε ελπίζω ότι θα κερδίσουμε. Πριν την έναρξη των αγώνων είχα πει ότι η σειρά θα κριθεί σε πέντε ματς. Ακόμη το πιστεύω πως έτσι θα πάνε τα πράγματα και θα επιστρέψουμε εδώ σε δύο εβδομάδες. Πρέπει όμως να δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X