ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Συμπληρώθηκε το παζλ της φετινής οκτάδας στην Ευρωλίγκα μετά τη νίκη της Νταρουσάφακα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η τουρκική ομάδα επικράτησε των Σέρβων στον «τελικό» με 78-62 και κάπως έτσι «έκλεψε» την ύστατη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο.

Η ομάδα του Μπλατ προκρίθηκε ως όγδοη και στα προημιτελικά θα διασταυρώσει με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπασκόνια τερμάτισε οριστικά στην έβδομη θέση και θα παίξει με την δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από χθες γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθεί με την Εφές και ο Παναθηναϊκός με την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, με τις ελληνικές ομάδες, τη βασίλισσα και τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν πλεονέκτημα έδρας με… φόντο το Final-4 της Πόλης.

Υπενθυμίζεται πως οι σειρές θα κριθούν στις τρεις νίκες (δύο ματς εντός, δύο εκτός, ένα εντός). Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν το διήμερο 18-19 και τα δεύτερα 20-21.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε

Αξίζει να σημειωθεί πως στα ημιτελικά του Final-4 θα κοντραριστούν οι νικητές των Ρεάλ/Νταρουσάφακα-Παναθηναϊκός/Φενέρ και ΤΣΣΚΑ/Μπασκόνια-Ολυμπιακός/Εφές

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X