ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τελευταία υποχρέωση πριν τα πλει οφ

O Παναθηναικός αντιμετωπίζει την Μακάμπι για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας  με μοναδικό στόχο την νίκη. Τζάμπολ στις 21.05.

Οι πράσινοι το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει. Δείχνουν πιο ώριμοι,πιο σοβαροί μετρώντας τέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα στην διογράνωση μέσα στον Μάρτιο. Κέρδισαν μεγαθήρια όπως Ρεάλ και Τσσκα και πήραν ένα τεράστιο διπλό μέσα στην Μπασκόνια,αποτελέσματα τα οποία τον οδήγησαν στην τέταρτη θέση αγκαλία με το πλεονέκτημα έδρας.

Το μεγάλο θετικό για τον Πασκουάλ είναι ότι έχει όλους τους πάικτες διαθέσιμους χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να είναι υγιής. Η επιστροφή του Γκίστ έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης του τριφυλλιού. Η αθλητικότητα του,η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ και η αμυντική του προσήλωση είναι κάποια χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τον Αμερικανό και είναι στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τους πράσινους.

Σήμερα είναι μια διαφορετική δοκιμασία για τον Παναθηναικό. Η Μακάμπι έχει χάσει το τρένο των πλει οφ εδώ και καιρό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη σήμερα. Δεν χρωστάει καμία  χάρη στους πράσινους,θα παίξει για το γόητρο,τον κόσμο της θέλωντας να φύγει από την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Συνεπώς οι παίκτες του Πασκουάλ πρέπει να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση για να φύγουν με το διπλό από το Ισραήλ.

Γιώργος Μουσλής

 

 

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X