ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με Καλάθη και χωρίς περιθώριο για λάθη απέναντι στη Ρεάλ

24sports team

info@24sports.com.cy

Πέντε στροφές απέμειναν για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε έναν κύκλο αγώνων που μπορούν να τον φέρουν από πέμπτο μέχρι και εκτός play offs.

Η αρχή γίνεται απόψε με την αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 2). Οι «πράσινοι» με νίκη θα νιώσουν πολύ πιο ασφαλείς στην πέμπτη θέση (και με αμυδρές ελπίδες για την τέταρτη), αλλά με ήττα κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν στην κατάταξη και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ακόμη και να μείνουν εκτός οκτάδας.

Ο Νικ Καλάθης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο, χθες έκανε μόνο ένα μέρος της προπόνησης, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά, έστω και σφίγγοντας τα δόντια. Σε αγώνα Ευρωλίγκας θα επανεμφανιστεί και ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στην ομάδα κόντρα στην οποία τραυματίστηκε στον πρώτο γύρο, στη Μαδρίτη.

Η «βασίλισσα» προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με καλάθι του Σέρχιο Γιουλ στην εκπνοή βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών στην ACB και παρότι έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πλεονέκτημα έδρας, θέλει τη νίκη για να παραμείνει πρώτη. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πάμπλο Λάσο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση