ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πανόραμα της φάσης των 16

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε η φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τα περισσότερα φαβορί να περνούν στην επόμενη φάση, όμως υπήρξαν και αρκετές εκπλήξεις.

Από ελληνικής πλευράς και οι τρεις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση αποχαιρέτησαν σήμερα, μετά και τις βαριές ήττες που δέχθηκαν από τους αντιπάλους τους. Στον πρώτο χρονικά αγώνα ο Άρης φιλοξενήθηκε στη Λυών από τη Βιλερμπάν και ηττήθηκε με 81-67 μένοντας εκτός συνέχειας. Τον ίδιο δρόμο όμως θα τραβήξει και ο ΠΑΟΚ ο οποίος μπορεί στην Πυλαία να πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Τενερίφη, όμως σήμερα στην Ισπανία δεν άντεξε για περισσότερο από 10' λεπτά και ηττήθηκε με 80-54. Αρνητική ήταν και η τροπή που πήρε η ιστορία για την ΑΕΚ η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μονακό και γνώρισε την ήττα με 95-87.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς, την έκπληξη έκανε η Καρσίγιακα η οποία μετά την εντός έδρας νίκη στη Σμύρνη κόντρα στην Μπεσίκτας, κατάφερε να πάρει τη νίκη και στην Κωνσταντινούπολη με 83-90. Βέβαια, ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει στα προημιτελικά της διοργάνωσης με τον Μάικ Μπράμο να οδηγεί τη Βενέτσια στους "8" κερδίζοντας την Αβελίνο με 68-72.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μπάνβιτ-Όλτενμπουργκ 70-61
Λε Μαν-Σάσαρι 66-68
Βιλερμπάν-Άρης 81-67
Μπεσίκτας-Καρσίγιακα 83-90
Μονακό-ΑΕΚ 95-87
Τενερίφη-ΠΑΟΚ 80-54
Αβελίνο-Βενέτσια 68-72
Στην διαδικασία της κλήρωσης για τα προημιτελικά αναμένεται να βρεθούν οι: Μπάνβιτ, Σάσαρι, Καρσίγιακα, Μονακό, Τενερίφη, Βενέτσια

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση