ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός με μαγκιά και ψυχή!

Αντεπιτίθεται και παρασέρνει τους αντιπάλους του ο Παναθηναϊκός. Αν και τα βρήκαν μπαστούνια, οι πράσινοι κατέθεσαν ψυχή στο τέλος και με πρωτεργάτες τους Καλάθη-Τζέιμς σκότωσαν την Μπασκόνια, 69-68.

Τι κι αν δεν έπαιξε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια του; Τι κι αν υπήρξε «καρδιοχτύπι» στο ΟΑΚΑ; Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μπασκόνια με σκορ 69-68, πέτυχε τέταρτη σερί νίκη και σκαρφάλωσε στο 9-5, βλέποντας… ορθάνοιχτα τετράδα!

Θρίλερ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με την ομάδα του Πασκουάλ να αντιμετωπίζει πολλά επιθετικά προβλήματα, αλλά στο τέλος να βρίσκει λύσεις από τον Τζέιμς. 15'' πριν από τη λήξη και με το τριφύλλι στο +1, οι διαιτητές... ανακάλυψαν φάουλ του Σίνγκλεντον, το οποίο έδωσε την κατοχή στους Βάσκους, ωστόσο ο φοβερός και απόψε Καλάθης έπαιξε τρομερή άμυνα πάνω στον Μπομπουά και δεν του επέτρεψε ΚΑΝ να σουτάρει για τη νίκη.

Την επόμενη Παρασκευή (30/12) ο Εξάστερος θα παίξει στο Καζάν απέναντι στην Ούνικς, όπου σε περίπτωση διπλού, τότε η ελληνική ομάδα θα βρίσκεται για τα καλά στο «κόλπο» του πλεονεκτήματος έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 37-41, 55-59, 69-68

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 23 (3), Νίκολς 3 (1), Ρίβερς 4 (1), Τζέιμς 16 (2), Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 6, Γκάμπριελ, Μπουρούσης 3, Καλάθης 14 (1)

Μπασκόνια (Σίτο Αλόνσο): Λάρκιν 6, Πριτζιόνι, Βόιγκντμαν 6, Χάνγκα 12 (1), Μπομπουά 11 (1), Μπλάζιτς, Ντιόπ 10, Τιγί 4, Σενγκέλια 17, Μπάντιντζερ, Λουθ 2

sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση