ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαρτζώκας: «Πιο καλή ημέρα από εκείνη που έφυγα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον βράβευσε, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο που έχει σχέση με το τελευταίο του βράδυ στο ΣΕΦ ως προπονητής των Πειραιωτών.

«Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για τη σπουδαία τιμή που μου έκαναν. Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει γίνει πολύ σκληρός και πρέπει να κρατάς τα συναισθήματα. Πρέπει να παραδεχτώ πως η σημερινή μέρα ήταν πολύ πιο καλή για μένα σε σχέση με την τελευταία μου εδώ», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφερόμενος στα συναισθήματα που έζησε κατά την επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο 51χρονος προπονητής τόνισε πως «ηταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά. Εμείς θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ χαμηλά, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε περίπου δέκα λέι απ χωρίς πίεση και δεν μπορώ να βρω πώς θα κερδίζαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε την γνωστή σιδερένια άμυνά του. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μας λείπουν πέντε παίκτες και δεν συμβαίνει αυτό μόνο σε ένα ματς αλλά σε πολλά συνεχόμενα και αυτό επηρεάζει το επίπεδό μας. Στην ομάδα είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που παίξαμε το παιχνίδι».

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για τις διαφορές που έχει συναντήσει εργαζόμενος στο εξωτερικό: «Δεν νομίζω πως είναι αθλητικό το θέμα. Είμαστε διχαστικός λαός από αρχαιοτάτων χρόνων. Από το Αθήνα-Σπάρτη. Υπάρχει κρίση αξιών. Πέρσι στη Ρωσία ευχαριστήθηκα το μπάσκετ και το κάνω και φέτος στη Βαρκελώνη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάω την Ελλάδα, τους ανθρώπους της ή την ομάδα εδώ. Στο εξωτερικό μπορείς να επικεντρωθείς στο αθλητικό κομμάτι».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση