ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επισφαλής η θέση Κατσικάρη

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε το ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, έπειτα από την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία της «Λόκο» που έφτασε ως το Final Four της EuroLeague υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Ρώσοι στοχεύουν στην επιστροφή τους στην EuroLeague, είτε μέσω της κατάκτησης του EuroCup, είτε μέσω της συμμετοχής τους στον τελικό της VTB United League ωστόσο τα αποτελέσματα στις αρχές της σεζόν δεν έχουν δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες του αφεντικού της ομάδας, Αντρέι Βεντίσεφ.

Η ήττα από τη Βαλένθια έριξε τη Λοκομοτίβ στο 1-3 του Δ' ομίλου στο EuroCup, δίνοντας συνέχεια στον προβληματισμό στις τάξεις των Ρώσων. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Φώτης Κατσικάρης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας με αφορμή το άσχημο ξεκίνημα της «Λόκο». Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ζήτησε άμεση αλλαγή τριών παικτών, κάτι για το οποίο είχε επιμείνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ωστόσο οι εισηγήσεις του δεν είχαν γίνει αποδεκτές.

Ο Βεντίσεφ ρώτησε τον Κατσικάρη αν με το υπάρχον ρόστερ η Λοκομοτίβ Κουμπάν μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague ωστόσο ο 49άχρονος προπονητής ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Οι εξηγήσεις του Κατσικάρη θα μεταφερθούν στο συμβούλιο της ομάδας, όπου θα αποφασιστεί αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Αν οι εισηγήσεις δεν γίνουν αποδεκτές, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών!

www.gazzetta.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση