ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Running Under The Moon»: ΑΠΟΕΛ σε Ελβετία και Κύπρο

Aναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο των γαλαζοκιτρίνων..

Με το νυχτερινό αγώνα δρόμου «Running Under The Moon» και το τρίαθλο στην Ελβετία, συνεχίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Πιο κάτω αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο των γαλαζοκιτρίνων:

Running Under The Moon
Είκοσι γαλαζοκίτρινοι δρομείς συμμετείχαν σε όλες τις αποστάσεις του νυχτερινού αγώνα δρόμου «Running Under The Moon» που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου στην Αγλαντζιά, με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι αθλητές μας Στέλιος Τσιάρτας και Αντρέας Θεμιστοκλέους τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση στην απόσταση των 5 χιλιομέτρων και ανέβηκαν για ακόμη μια φορά στο βάθρο. Πολύ καλή παρουσία είχαν και άλλοι δρομείς, οι οποίοι διακρίθηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες τους.

Στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου έτρεξαν οι Σάββας Παττίχης, Αντρέας Χαραλαμπίδης, Σάββας Νικολάου και Αθανάσιος Αρχοντίδης.

Στα 10χλμ. συμμετείχαν οι Λούης Βαλιαντής, Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Πόλυς Παλαντζής, Γιώργος Άκλαδος, Αντρέας Ελευθερίου και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Στην μικρότερη διαδρομή των 5χλμ. αγωνίστηκαν οι Στέλιος Τσιάρτας, Περικλής Περικλέους, Γιώργος Χατζηφραγκίσκου, Λέαντρος Μάμας, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Miroslav Horsky και οι έφηβοι Ιωάννης Παπαευτυχίου, Αντρέας Μάμα και Μιχάλης Καλογέρης.

Στον παιδικό αγώνα δρόμου συμμετείχε ο Μάριος Παπαευτυχίου.

Τρίαθλο Preverenges – Ελβετία
Την Κυριακή 24 Ιουνίου ο αθλητής μας Μάριος Γεωργίου αγωνίστηκε στον αγώνα τριάθλου απόστασης «sprint» (500 μέτρα κολύμβηση, 20χλμ. ποδηλασία και 5χλμ. τρέξιμο) που διεξήχθη στη λίμνη της ελβετικής πόλης Preverenges.

Ο Μάριος Γεωργίου, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία συμμετέχει συχνά σε αγώνες δρόμου ή τριάθλου και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το Σωματείο μας στο εξωτερικό.

Επόμενοι αγώνες:
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα έχει ξανά επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σεπτέμβριο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οι αθλητές μας θα συμμετέχουν μεμονωμένα σε ορισμένους αγώνες.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X