ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετυχημένη η πρώτη συνάθροιση «Running in Cyprus Meetup»

Διοργανώθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2018

Τεράστια επιτυχία είχε η πρώτη αθλητική συνάθροιση Running in Cyprus Meetup που διοργανώθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Allegra στο Γ.Σ.Π. Σαράντα πέντε και πλέον δρομείς έδωσαν το παρών τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον και προσοχή τον κύριο ομιλητή του σεμιναρίου Δρ. Γιώργο Λουκαΐδη.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε τις   Παραμέτρους που σχετίζονται με την απόδοση στους Δρόμους Αντοχής. Ο Εργοφυσιολόγος του ΚΟΑ Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Δρομέων Dro.Me.A. Racing, στην ενδιαφέρουσα παρουσίαση του ανάλυσε τις βασικές έννοιες της προπόνησης και τρόπους βελτίωσης της δρομικής οικονομίας. Ακολούθησε καταιγισμός ερωτήσεων και αποριών από τους δρομείς κάτι που αποδεικνύει τη δίψα για γνώση αλλά και την ανάγκη για να μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες μεταξύ τους οι δρομείς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαλαρό τρέξιμο στο στίβο του Γ.Σ.Π.

Μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους ακολούθησε το πρακτικό μέρος με τον Δρ. Λουκαΐδη να παρουσιάζει συγκεκριμένες ασκήσεις για βελτίωση του διασκελισμού ενός δρομέα και συνάμα της δρομικής οικονομίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαλαρό τρέξιμο στο στίβο του Γ.Σ.Π.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της ιστοσελίδας του οργανισμού Running in Cyprus καθώς και φίλων που αγαπούν το τρέξιμο και αποσκοπούσε στο να βοηθήσει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Κύπρο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και το θέμα του επόμενου σεμιναρίου για δρομείς. Τέλος οι οργανωτές ευχαριστούν θερμά τον εισηγητή Δρ. Γιώργο Λουκαΐδη καθώς επίσης και όλους τους δρομείς που συμμετείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X