ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παιχνίδι δράσης και επιβίωσης με άρωμα celebrity στο Aprhodite Hills Resort

Οι ομάδες των παιχτών κλήθηκαν να συνδυάσουν ικανότητες, στρατηγική και αντοχή..

Άκρως διασκεδαστικό και ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι δράσης και επιβίωσης Fitness Boot Camp που διοργανώθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Aphrodite Hills Resort.

Ο Βρετανός ειδικός επιβίωσης Richard Pyshom, δημιούργησε ένα καταπληκτικό παιχνίδι προκλήσεων και σχεδίασε έξυπνα σημεία δράσης σε όλο το Resort ενώ οι παίκτες του Ελληνικού Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος & Ειρήνη Κολιδά και ο γνωστός Κύπριος γυμναστής Δώρος Σωφρονίου έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αέρα στη διοργάνωση.

Οι ομάδες των παιχτών κλήθηκαν να συνδυάσουν ικανότητες, στρατηγική και αντοχή για να διεκδικήσουν σαφώς την ικανοποίηση της επιτυχίας, αλλά και τα πλούσια έπαθλα που προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές, το Aphrodite Hills Resort και το ξενοδοχείο Aphrodite Hills by Atlantica. Οι εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Resort συνδυάστηκαν περίτεχνα και οι ατρόμητοι παίχτες το καταδιασκέδασαν. Το επόμενο Fitness Bootcamp στο Aphrodite Hills Resort θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Aphrodite Hills Resort, το πρώτο Fitness Bootcamp στήριξε τη φιλανθρωπική δράση του «For the Love of Life Foundation» το οποίο φέτος υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής στη Λεμεσό.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X