ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έναρξη συνεργασίας με BIONIC

Το τμήμα δρομέων σε μια σημαντική χορηγική συμφωνία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

To Τμήμα Δρομέων της Ομόνοιας Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία BIONIC, για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης.

Αναλυτικά:

Το λογότυπο της εταιρείας έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

Η Bionic Electronics H.T. Ltd ιδρύθηκε το 1990. Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα τεχνολογίας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ώστε η χρήση της τεχνολογίας να είναι αποδοτική και αποτελεσματική.

Η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χονδρικής και λιανικής πώλησης σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, περιφερειακά, λύσεις δικτύου, αναλώσιμα, συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές, κινητή τηλεφωνία, οπτικοακουστικές συσκευές, παιγνιδοκονσόλες κ.α. με καταστήματα λιανικής πώλησης σε τρεις μεγάλες πόλεις στην Κύπρο.

H Bionic έχει χτίσει τη φήμη και την εικόνα της πάνω στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική της πολιτική. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι μία από τις βασικές αξίες της Bionic από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η Bionic, μεταξύ άλλων, είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας στην Κύπρο των παρακάτω: BenQ, Corsair, Cooler Master, Manhattan, Intellinet, Trust, CSB και ESET. Είναι επίσης εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των παγκοσμίως κορυφαίων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένων των Intel, Ubiquiti, Hewlett Packard, Canon, Microsoft, Kaspersky, Cisco, Linksys, Sony, Seagate, Toshiba, Dell και άλλων.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Παγκύπριος Αριθμός Επικοινωνίας: 7777 2060
Ηλ. Διεύθυνση: info@bionic.com.cy 
Ιστοσελίδα: https://bionic.com.cy/ 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί την εταιρία BIONIC για τη συνεργασία”.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X