ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

O Πρώτος Παγκόσμιος Αγώνας Δυναμικής Σκοποβολής με όπλα χειρός σε Παραλία της Κύπρου!

Η προσέλευση του κόσμου τόσο αγωνιστικά όσο και θεατών ήταν μαζική με δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 1ου στον Κόσμο Αγώνα Δυναμικής Σκοποβολής σε παραλία που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λεμεσού SniperGold την Κυριακή 05.08 στο λιμανάκι (Μoni Fishing Shelter) στη Λεμεσό.

Η προσέλευση του κόσμου τόσο αγωνιστικά όσο και θεατών ήταν μαζική με δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας και διαφορετικών Εθνικοτήτων απο (Κύπρο-Ελλάδα-Ρωσσία-Λευκορωσία-Ουκρανία-Λατβία-Πολωνία-Αγγλία) να δείνουν το παρών τους και να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το ιδανικό κλιμα σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός!

Στόχος του κάθε Αθλητή - Σκοπευτή ήταν να ολοκληρώσει τα γήπεδα του αγώνα με συνδιασμό Ασφάλειας - Ευστοχίας - Ταχύτητας (να πετύχει τους στόχους του στο μικρότερο χρονικό διάστημα και με Ασφάλεια) με απαγόρευση περιστροφής πέραν απο 45-90 Μοίρες.

Ο Αγώνας διεξάχθηκε σε ιδικά ασφαλές και διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκε και δημιούργησε ο εμπνευστής και δημιουργός του Αθλήματος της Δυναμικής Σκοποβολής στη Κύπρο ΓΔ του Ομίλου μας και Αδειούχος προπονητής Σκοποβολής κ.Ευτύχιος Δ. Αριστοκλέους.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ``OPEN``:

1ος GAVRIIL GAVRIELIDES(Κύπρος)

2ος AGGELOS CHRISTODOULOU(Κύπρος)

3ος ANDREY KANTSARΟV(Λευκορωσία)

Κατηγορία U-16:

1ος GIANNOS STEFANOU(Κύπρος)

2ος CHRYSOSTOMOS CHRISTOFOROU(Κύπρος)

3ος VLADYSLAV BIELYCH(Ουκρανία)

Καλύτερη Ομάδα

``Gorilla Fight Club`` Σούνι

Ο STΕVIS KYPRIANOU παρέλαβε το Βραβείο.

Ο Όμιλος μας αναγνωρίζει, ευχαριστεί πολύ τους Χορηγούς και Δωροθέτες για τα πολύτιμα βραβεία στους Νικητές και για το επιπλέον κίνητρο που έδωσαν στον Αγώνα.(MEGASTORES ANEXARTISIAS, OJO Sunglasses, Aristos Aristokleous Immigration Consultant Ltd, Pavlos Tattoo Limassol,Ταβέρνα Μέγαρο, Active Planet, DDC Dimitris Doukakis Consultants services, Go&Fun Energy Drink Cyprus, Everest+ ).

Διοργανωτής-Υπ. Αγώνα Αριστοκλέους Ευτύχιος

Υπ.Βαθμολογίας και εξοπλισμού Αγώνα Αναστασίου Σάντρα

Διαιτητές Αγώνα Λάρκου Ανδρέας - Poddybnyi V - Αριστοκλέους Ε

Βοηθοί Σταδίων Αγώνα Σοφοκλέους Αντώνης - Μιχαήλ Γεώργιος

Ζήσε Το - Μάθε Το - Αγάπησε Το !!!

Αθλητική Σκοποβολή - Υγιής Τρόπος Ζωής !!!

Γενικές Πληροφορίες - Εγγραφές - Έναρξη προπονήσεων καλέστε στο +357 99 201 301 ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας Fb: SniperGold
Διεύθυνση Φιλολάου 14, 3052, Λεμεσός-Κύπρος

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X